>  >

FILMÓW W BAZIE 82 321 W POCZEKALNI 49 691

20

Wolfenstein - Video Recenzja

Dodany 31.08.2009, 09:31 przez ThunderFlash

Ranking:3,5| Kategoria: Gry i komputery | Komentarze: 13 | Wyświetleń: 69243 | Tagi: (pokaż tagi)wolfenstein video recenzja klasyka gra

Komentarze (13)

0 Robsi 11.09.2009, godz. 16.37

Krychazmc mamy twoje ip. Przygotuj się na długą odsiadkę. Każdą ściągniętą grę liczymy od pół do 1 rok. Więc jak pisałeś, wolisz ściągać. Witamy w pierdlu młody panie!

0 m4tiah 02.09.2009, godz. 17.09

Ojej ale cieply pedalski glosik

0 Krychazmc 01.09.2009, godz. 16.16

hehe :D nikomu nie zabronie kupowac gier :] ale to juz wasza decyzja ;]

0 diablo787 01.09.2009, godz. 16.13

Krychazmc - Mam 21 lat i także wole kupić oryginalną grę z półki sklepowej niż spiracać jak ostatnia wesz . zazwyczaj z piractwa się wyrasta i człowiek docenia cudzą prace włożoną w produkt , a co do leżenie gierek na półkach to tak xD niech leżą ;-) Potem można być dymnym ze swojej kolekcji zwłaszcza że teraz do większości gier dają różne bonusy np. Soundtrack . Mówisz że kupujesz tylko gry na konsole - A ja mówie że pirat to pirat nie ważne co kradnie

0 Krychazmc 01.09.2009, godz. 11.45

hehe ja tez mam pieniądze ale szkoda mi ich na kupowanie gier[gry kupuje tylko na konsole bo aż takim piratem to nie jestem],chłopie,przejdziesz grę i co dalej ? będzie się kurzyć w szafce?

0 Zenobiusz14 31.08.2009, godz. 23.34

Krychazmc ja kupuje gry oryginalne, bo mnie na to stać i daje zarobić producentowi. (gry można ściągać tylko z pułki sklepowej!! ściąganie z neta jest nielegalne) Mam 19 lat i mam internet. W tą gre jeszcze nie grałem ale mam zamiar =D.

0 Quink 31.08.2009, godz. 23.32

ale nie wiele mozna z tego rozumiec i to irytuje przez caly film

0 specjalistyczny 31.08.2009, godz. 23.03

Nieważne jaki ma głos, ważne jaka jest recenzja

0 Quink 31.08.2009, godz. 22.51

Mowi jak by mial katar/chore gardlo/obsesje? :D albo probowal akcentowac czytany przez siebie tekst... gra warta uwagi.

0 Krychazmc 31.08.2009, godz. 21.42

a ściągnąć jeszcze bardziej się opłaca :D gry kupują chyba tylko goście po czterdziestce i urzędasy bo młode pokolenia to raczej nie :] [chyba ze nie maja internetu]

0 SmC 31.08.2009, godz. 23.45

Fajnie by bylo jakby nagle ludzie przestali robic gry i krecic filmy, a w telewizji byly by tylko wiadomosci. Nie mam 40 lat i nie jestem urzedasem jednak wole kupic oryginal, ewentualnie zdarza mi sie sciagnac gre, gdy nie jestem pewien zakupu.

zamknij

Podaj swój login i hasło aby zalogować się do serwisu.
Po zalogowaniu reklamy zostaną wyłączone.