>  >

FILMÓW W BAZIE 84 059 W POCZEKALNI 51 482

17

Call Of Duty: MW 2 - Recenzja

Dodany 01.03.2010, 15:44 przez kamiqu

Ranking:3| Kategoria: Gry i komputery | Komentarze: 11 | Wyświetleń: 49536 | Tagi: (pokaż tagi)recenzja gry cod mw2 steam call of duty modern warfare

Komentarze (11)

0 bartek9494 05.03.2010, godz. 21.54

Tive232 chyba napisy... nie możliwe jest żebyś w takim czasie przeszedł nawet na najłatwiejszym.... ja za pierwszym razem na zaawansowanym w 4,25 przeszedłem

0 Tive232 04.03.2010, godz. 15.10

5,5h grali heh w 2 godziny przeszedłem 1 raz

0 Tive232 04.03.2010, godz. 15.08

Gejpleja hehe

0 pierdzordzi 04.03.2010, godz. 13.18

akcent tego kolesia mnie dobija...

0 paankracyk 02.03.2010, godz. 19.11

Kal of diuti, ajmboty i batyfild rzadza :)Co do filmowosci to trzeba sie zgodzic. Biorac pod uwage fabule jest to raczej jakas produkcja z Van Damem niz Czas Apokalipsy (tak kretynskiej fabuly dawno nie widzialem), ale ogolnie daje rade.

0 Trojan21wwa 02.03.2010, godz. 13.01

NIe no wkw4ever nie gadaj bo gra w singlu jak ddla mnie wymiata:)) Slowa recenzenta "uczestniczymy w filmie " jest w 100 % prawda. NIe gralem w online bo gram od ponad 10 lat w CS-a ale nie powiem ze tutaj to gowno.Nie gralem w MW2 online a single mi sie niesamowicie podobal:) battlefield 2 online tez jest fajny tylko brakuje mi jednego:) Nikt nie gada przez mic:)

0 wkw4ever 01.03.2010, godz. 21.10

aha bym zapomnial...polakow na multi nie jest trudno spotkac bo gra ich od zaje****a :) 5 dla MW2

0 wkw4ever 01.03.2010, godz. 20.54

MW2 zajebista gierka,polecam...i nie oceniajcie tej gry po single modzie bo gra jest dla zabawy online:)... a jesli chodzi o battlefielda to musze sobie oczywiscie przetestowac:).. .zapowiada sie bardzo bardzo dobrze...i jak mowilem polecam MW2 warto zaplacic te 120zl ...

0 Eldebelde 01.03.2010, godz. 20.39

jak dla mnie wszystko git, tylko że kampanie przeszedłem w 4 godziny... :\

0 logitechh 01.03.2010, godz. 17.04

jak dla mnie BAJKA chociaz mam za slabego kompa do tej gry :(

zamknij

Podaj swój login i hasło aby zalogować się do serwisu.
Po zalogowaniu reklamy zostaną wyłączone.