>  >

FILMÓW W BAZIE 81 677 W POCZEKALNI 49 040

16

Metro 2033 - VideoRecenzja

Dodany 03.04.2010, 13:04 przez GPTV

Recenzja gry metro 2033

Ranking:3| Kategoria: Gry i komputery | Komentarze: 8 | Wyświetleń: 28454 | Tagi: (pokaż tagi)Metro 2033 recenzja video gameplay bunkier

0 Trojan21wwa 15.04.2010, godz. 13.43

Ja sie przyczepie troche do recenzji bo ten recenzent jakos mnie wkurza tym swoim glosem:)Gada jak komputer:)

0 RITI 06.04.2010, godz. 04.31

Ja powiem tak... Mnie osobiście gra przypadła do gustu, ponieważ lubię takie klimaty. :) Co do optymalizacji to hmm.. Tak jak recenzujący powiedział, chyba ktoś o tym zapomniał. Gra ogółem działa płynnie na średnich rozdzielczościach, a na wyższych w miejscach gdzie dzieje się dość dużo, a do tego dochodzi gra świateł, to po prostu bullet-time jak w max pain-ie. :P Sprzętu nie mam zamiaru jeszcze wymieniać, czekam na patcha! :)

0 Imekx 05.04.2010, godz. 00.57

kaczor polskich graczy, na wschodzie nie ma problemów ze sprzętem i za tygodniową, 2 tygodniową pensje można sobie sprawić sprzęt z górnej półki, tak samo jak gry

0 kaczor_howard 03.04.2010, godz. 19.23

Po ch... robią gry, które 90% graczy będą zamulać?:|

0 bad15 03.04.2010, godz. 18.10

Gra zamula strasznie... Mój sprzęt to AMD Phenom II x4 3.2 GHz, Geforce 260 GTX 1792 MB, 4 GB RAM Windows 7.

Czyli generalnie nieźle. Gram na 1680/1050, High, AA OFF, Filtrowanie x4 i w tunelach wyciąga ok. 35 FPS a na powierzchni ok. 25-30 FPS. Chyba jedna z najbardziej, jeśli nie najbardziej wymagająca gra jaka powstała. Tym bardziej że grafika nie jest jakaś zupełnie innowacyjna. Obszar także jest ograniczony. Przeszedłem może z 5 misji i stwierdziłem że dalej mi się nie chce. I to bynajmniej nie z powodu FPS'ów tylko nudnej rozgrywki. Ciągłe oszczędzanie pocisków, schematyzm... To wszystko nudzi. Generalnie moje oceny:

Grafika 8/10
Dźwięk 6,5/10
Grywalność 3/10
Wydajność a jakość: 2/10 (tu właśnie chodzi o wymagania tej gry w stosunku do rzeczywistej grafiki).
Zajęcia dodatkowe, misje poboczne...- praktycznie ich brak.

Ocena ogólna- 4/10

0 Imekx 03.04.2010, godz. 17.40

omg co to za gejowski recenzent ... a gra do du*y ... grałem chwilę i doszedłem do wniosku że nie jest warta swojej ceny ...

0 GRYFeusz 03.04.2010, godz. 16.46

no gosciu gada jakby mial zoladek pod gardlem i zaraz mialby puscic pawia, ale gada do rzeczy i plynnie wiec 4 leci ;)

0 skowron131urs 03.04.2010, godz. 15.53

głos zamula jak nie wiem ..

Podobne Maxiory

16

miniatura

Tak jak w tytule. Gameplay z gry Metro 2033.

31

miniatura

Czy da się jakoś wyjaśnić takie okrucieństwo...

106

miniatura

filmik kiedys byl, ale chyba przestal dziala...

7

miniatura

W końcu nadszedł ten dzień. Gra, o której kr...

31

miniatura

Czworo bandytów porywa pociąg metra. Ich prz...

zamknij

Podaj swój login i hasło aby zalogować się do serwisu.
Po zalogowaniu reklamy zostaną wyłączone.