>  >

FILMÓW W BAZIE 81 956 W POCZEKALNI 49 319

34

Polska recenzja iPhone

Dodany 17.03.2008, 11:51 przez Krick88

Ranking:5| Kategoria: Ciekawostki | Komentarze: 21 | Wyświetleń: 76619 | Tagi: (pokaż tagi)iPhone recenzja Polska telefon aparat komórka

Komentarze (21)

0 c4rlos666 09.01.2010, godz. 17.43

recenzja slaba...

0 Storm3254 28.04.2009, godz. 17.13

5:30 Co za kretyn i wiesniak.Oczywiście za nie duże pieniądze mogą państwo używac iPhona jak telefonu....kretyn poprostu typical polish idiot.No rzeczywiście to iPhone służył głównie do neta i zabawy app. :/

0 LIMAXX_666 23.03.2009, godz. 20.07

Iphone co za poracha toszto wieksza zwala od mazdy RX 8 co za Gowno !!!!!! >1< albo mniej :/

0 Sniper512 30.11.2008, godz. 14.18

iPhone jeszcze nie otwierany, ale zcrackowany i wgrane są do niego wszystkie funkcje xDD KŁAMCA!

0 niedziedz1717 26.09.2008, godz. 00.02

nie wiem czy tak jest na 100% ale z tego co słyszałem to w Polsce nie ma gwarancji na ten produkt nawet 1 dnia hmmm bardzo dziwne.

0 kamil007161 29.08.2008, godz. 21.50

to jest iPhone a nie nowy iPhone 3G tak ogolnie

0 Alriv 09.08.2008, godz. 23.41

byle do 22 sierpnia ;]

0 Gacu1029 15.06.2008, godz. 23.58

hahaha on powiedzial ze ten iPhone jescze nie byl otwierany to ciekawe skad sie wziely tam jego zdjecia <lol2>

0 At_Zako 25.05.2008, godz. 16.26

fuck, miałby takiego i każda laska moja a tu nokia 3510i :D

0 adriano357 14.04.2008, godz. 22.13

Pytanie dlaczego iphon wydany w polsce ma mniej funkcji od tego z angli lub irlandi i dlaczego niektóży piszą ze ma mała pamiec dam ci rade pierw cos obejrzyj a dopieru puźniej komentój bo chyba 16gb jan na telefon to jest wystarczająco

zamknij

Podaj swój login i hasło aby zalogować się do serwisu.
Po zalogowaniu reklamy zostaną wyłączone.