>  >

FILMÓW W BAZIE 84 041 W POCZEKALNI 51 464

120

GTA 4 Polska recenzja

Dodany 04.06.2008, 16:46 przez BISKUP_ANDROID

Wideorecenzja przygotowana przez załoge portalu Gry-Online.pl

Ranking:5| Kategoria: Gry i komputery | Komentarze: 40 | Wyświetleń: 142646 | Tagi: (pokaż tagi)gta grand theft auto recenzja

Komentarze (40)

0 extralion 27.06.2008, godz. 21.27

Saints Row 2, Mafia 2, 2 Days To Vegas, jeszcze te gry czekają ;p . A co do GTA IV zawiodłem się, niema co, a ten komentator to chyba dostał odpowiednio $ za to, co tu powiedział, z resztą moje wrażenia z tej gry opisałem już w innym filmiku o nazwie Gta 4.

0 casmillo 24.06.2008, godz. 02.35

Najlepsza gra w jaką dotychczas grałem, naprawdę można wczuć sie w rolę, przy zakupie xboxa często dają ja gratis, do tego plazma 32" i możemy mile spędzić wiele wakacyjnych wieczorów.

0 hiszpaneq 20.06.2008, godz. 11.52

Gram już sobie w GTA IV na Xbox'ie 360 i powiem wam że gra jest nieziemska. A Multiplayer jest jeszcze lepszy. Polecam kupno konsoli i od razu GTA IV.

0 Danio010 14.06.2008, godz. 11.27

Wedlug mnie najlepsza gra wszechczasow w kategori gry akcji itp.Osobiscie gram w GTA IV i moim zdaniem zabraklo troche niektorych zeczy z GTA SA ale to bylo wiadomo ze all niedadza za pierwszym razem:P,ale i tak swietna gra:)

0 ArDi_As 10.06.2008, godz. 14.53

Sie przeszlo jakis czas temu :]

0 Noone 09.06.2008, godz. 00.25

Mhmhmhmmm.. fajna gierka, ale mojego sentymentu do Mafii i tak nie przebije.

0 _BBoy_RaBaMaN 06.06.2008, godz. 16.42

gralem i polecam :) gra jest tak rozbudowana ze szok...

0 zakodowany 06.06.2008, godz. 16.08

ta gra jest po prostu super chciałbym aby wyszła na Pc
Piateczka(5)

0 SwirQ 06.06.2008, godz. 15.51

Super a zarazem ciekawe :D Wbijajcie do mnie i glosujcie na oczekujace! Super filmiki!

0 johny11f 06.06.2008, godz. 15.23

oj ale super :D już nie mogę się doczekać

Podobne Maxiory

40

miniatura

Co mogło skłonić kogoś do takiego wypadu?

107

miniatura

Prawie jak GTA, prawie robi wielką różnicę :...

104

miniatura

GTA w realnym świecie. Oglądajcie i oceniajc...

37

miniatura

Świetny mod do gry "Grand Theft Auto 4"

10

miniatura

Recenzja 2 dodatkow do GTA IV.

18

miniatura

Jazda samochodem z perspektywy TPP al'a GTA.

zamknij

Podaj swój login i hasło aby zalogować się do serwisu.
Po zalogowaniu reklamy zostaną wyłączone.