>  >

FILMÓW W BAZIE 84 046 W POCZEKALNI 51 469

36

Assassin's Creed - Video Recenzja

Dodany 20.09.2008, 16:51 przez ziomus1

Ranking:5| Kategoria: Gry i komputery | Komentarze: 18 | Wyświetleń: 58369 | Tagi: (pokaż tagi)assasins creed gra recenzja poradnik

Komentarze (18)

0 Poszek11 07.03.2009, godz. 14.23

gra jest fajna ale ciagle znajdz zabij ucieknij .. .to na okraglo ;/ ale i tak 5

0 Arisovo 26.09.2008, godz. 18.52

i tak gra zal zal zal.

0 Honielnik 22.09.2008, godz. 15.55

Arisovo - ta gra jest jedną z najlepszych w jakie grałem!! choć jest trochę za prosta. Arisovo napisał : "Po 4. Fabuła jest nawet spoko, tylko po co ten wątek w przyszłości?!" - to ma mieć uzasadnienie w następnych wersjach gry. Każdy zainteresowany wie że AC ma być trylogią !! Czekam na sequel :)

0 DJDUSIEK11 22.09.2008, godz. 15.47

gra jest fajna gralem na kompie i na xboxsie ale tylko troche teraz chce kupic so bie na ps3

0 ERROR4041991 22.09.2008, godz. 10.47

Arisovo gra jest zła bo tobie się nie podoba? I musisz po wszystkich jeździć bo się nie zgadzają z twoimi opiniami? Mi gra się średnio podobała ale są osoby, które lobią takie gry.

0 Arisovo 21.09.2008, godz. 16.56

pABLOSSS, gra mi sie trcohę podoba, ale jest żałosna i tylko tyle chce powiedzieć, a kupowanie xboksa to głupta, najgorszy błąd na świecie to kupienie konsoli, gry za 300 złoty po anglielsku

0 Aiderag 21.09.2008, godz. 12.37

Nie moge doczekać się kiedy kupię sobie Xboxa

0 Arisovo 21.09.2008, godz. 11.43

Dziecko nie wiesz jaka jest ta gra bo w nią nie grałeś, tylko z filmików tak wnioskujesz. jedną z lepszych gier można nazywać Unreal tournment 1, a assasin creed? za rok nikto niej nie będzie pamiętał.

0 Ralf166 21.09.2008, godz. 10.02

Dla mnie AC jest super grą. Jedna z lepszych.

0 Arisovo 21.09.2008, godz. 08.58

3thevoice3- Z takich właśnie tekstów że wspinaczka kozacka, to dziecii dodają takie komenty, nawet w nią nie grali tylko gameplai sie naoglądali i na nią głosują, widze że ty jesteś jednym z tych dzieci.

zamknij

Podaj swój login i hasło aby zalogować się do serwisu.
Po zalogowaniu reklamy zostaną wyłączone.